Loading....

ElInstallation & Jour

Sedan 1937 – 81 år som elinstallatör

Surahammars Elaffär har utvecklats i takt med tiden och vi är idag ett 14-tal medarbetare som med stort kunnande och engagemang hjälper dig med allt inom el- och teleteknik.
Oavsett om du är villaägare, bostadsförening, fastighetsägare eller företagare kan du vända dig till oss för att modernisera, effektivisera, förfina och säkra din elanläggning och fastighet.
Läs mer om vad vi kan erbjuda just dig här på vår sida eller välkommen in till ett av våra lokala kontor i Surahammar så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med!

Fastighetsautomation

Möjligheterna är oändliga, vi bygger och anpassar styrsystem för just ert behov. Energi, larm, passage, ljus eller kanske övervakning.
Nyckelordet för oss är integration & oberoende med vår valfrihet att arbeta med öppna lösningar i olika protokoll, KNX mfl.

Konsultation

Vi har genom åren arbetet upp ett stort antal referensprojekt inom många olika områden. Vi arbetar alltid tillsammans med våra kunder för att ge den totalt bästa lösningen ur ett hållbarhetsperspektiv.

Oavsett typ av elinstallation, kan vi ge lösningen från konsultation till färdig produkt. Ljussättning, kraft, automation, energi, säkerhet, vår kunskap är stor inom många elområden.

Automation

Eltekniska installationslösningar i kombination med maskinella utrustningar har vi utfört under många år hos både nya och trogna kunder.

Back To Top